VERGOEDING

                                                                 

Om de kwaliteit van de behandelingen te waarborgen is Rebalancing Alkmaar aangesloten bij de LVNT (Landelijke Vereniging Natuurkundige Therapeuten) RBCZ en de PRN (Platform Reblancing Nederland).

Dit houdt in dat de kosten geheel of gedeeltelijk (afhankelijk van uw aanvullende ziektekostenverzekering) door uw zorgverzekeraar worden vergoed. Rebalancing valt onder alternatieve therapieën. Informeer bij uw zorgverzekeraar.

De duur van een sessie is 1½ uur en kost € 95,00. Natuurlijk kan je een enkele sessie nemen, je zult dan al zeker de kracht van Rebalancing ervaren. Het is echter waarschijnlijker, dat je lichaam meer sessies nodig heeft om beter te gaan voelen, los te laten en een nieuwe balans te vinden. Maar dat merk je vanzelf en dat zal je dan zelf ook graag willen voortzetten (lees hiervoor ook de ervaringen). 

Een afspraak dient, bij verhindering door de cliënt, 48 uur ( 2 werkdagen) voor de tijd van de afspraak te worden afgezegd. In geval van niet tijdige afzegging of niet-afzegging wordt € 55,-- in rekening gebracht.

Betalingen:
Sessies worden via een betaalverzoek/tikkie voldaan, contant betalen kan ook, echter alleen gepast. Het is NIET mogelijk om in de praktijk te pinnen.

Aangesloten bij:

LNVT (Landelijke Vereniging Natuurgeneeskundige Therapeuten)

RBCZ (Register beroepsbeoefenaren complementaire zorg waaronder TCZ-tuchtrecht)

SCAG: Leden van de vereniging komen regelmatig bijeen voor nascholing en intervisie.