HOE ZIET EEN SESSIE ER UIT?

 

De eerste keer hebben we een intakegesprek waarin je aangeeft waar je aandacht aan wil besteden, waar je tegenaan loopt.

En…

Door jou bepaalde vragen te stellen, kom je eerst op een rustige manier in contact met wat er in jou leeft, bij wat aandacht vraagt of bij een bepaald thema. Je komt in vertraging en bij de subtiliteit van het voelen, bij de wijsheid van jouw lichaam. Dit is het zelfonderzoek.

En...

Dit zelfonderzoek wordt voortgezet met lichaamswerk op de behandeltafel. Hierbij wordt je respectvol aangeraakt, waarbij wordt afgestemd op jouw lichaam. De aanraking kan oppervlakkig maar ook diep zijn, veelal traag of juist met meer beweging.

Het kan tranen, boosheid, begrip, aanvaarding, maar ook vreugde en lachen met zich meebrengen.

Beide vormen, zowel zelfonderzoek als het lichaamswerk zorgen voor diepe verbinding met jezelf en het voelen van ruimte en ontspanning. 

De tijd nemen voor jouw gevoelde ervaring doet energie weer stromen, lucht op, maakt inzichtelijk.

Op de foto zie je, dat de cliënt bijna geheel ontkleed is. Velen voelen zich hier prettig bij, echter evenzoveel cliënten niet. Het is zelfs belangrijk om goed na te voelen en te respecteren, wat klopt voor jou op dat moment.

De duur van een sessie is 1½ uur (zie verder bij vergoeding)

 

Zet jezelf 1½ uur op nummer 1.