Lees hier enkele ervaringen van mensen  met een Rebalancing behandeling bij Ivon Koops, Rebalancing Praktijk Alkmaar

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Astrid
4 maanden geleden

Ruim een week geleden een sessie bij Ivon gehad. Ik wist niet zo goed wat te verwachten, maar Ivon wist letterlijk en figuurlijk de hand op de zere plek te leggen. Ze luistert heel goed en hoe het precies werk weet ik niet, maar het werkt heilzaam en ontspannend en ik kwam tot nieuwe inzichten. Ik vond het een hele positieve ervaring die ik kan gebruiken bij het verwerken van mijn verdriet.

Trudie Kruijer
9 maanden geleden

Ik was op consult bij Ivon, een hele lieve invoelende vrouw. Op bepaalde stukken liep ik vast. Ik was geblokkeerd. Ivon heeft naar me geluisterd en vond samen met mij via lichaamswerk een opening. Hierdoor ontstond er vrijheid voor het uiten van mijn emoties die ik anders binnen hield. Een last van m'n schouder. Mocht er in de toekomst weer iets zijn, wil ik zeker van haar diensten gebruik maken. Ik ben enthousiast over haar werkwijze.

Jamila
een jaar geleden

Ik kreeg tijdens een podcast te maken met rebalancing. Ik dacht meteen dat ik dit wilde ervaren. Ik ging er open heen zonder verwachtingen.
Tijdens het gesprek kwam ik er samen met Yvon achter waar we aan konden werken. Ivon heeft mij liefdevol door dit proces geholpen. Wat ben ik ontzettend gegroeid. De boodschappen die ik kreeg hebben me geholpen bij mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik heb nu rust. Voel me intens gelukkig en kan mezelf en anderen om heen liefdevol benaderen.
Bedankt voor deze ervaring

Irene
een jaar geleden

Ik ben nu 5 keer bij Ivon geweest en ben dankbaar voor wat het mij heeft gebracht. Nu snap ik beter waarom bepaalde mensen /situaties mij raken, waar het vandaan komt. Tijdens de sessies kwam ik tot inzichten die ik totaal niet had verwacht. Dat is het mooie van deze vorm van therapie maar is ook zeker te danken aan Ivon. Ik voel me heel prettig en veilig bij haar. Ik kan het iedereen aanraden!

Ingrid
2 jaar geleden

Ivon heeft me in 4 sessies weer een stap verder geholpen door oud verdriet los te laten en bewustwording voor wat voor mij belangrijk is en meer te leven vanuit mijn eigen waarden. Een stukje acceptatie van mijn gevoeligheid en dat in mijn voordeel leren gebruiken. Ik weet nu beter hoe ik in stressvolle periode rust, balans en ontspanning kan vinden. Na de eerste sessie is er echt wat in beweging gezet, moe maar voldaan kwam ik daarvan daan. De overige 3 hebben we eigenlijk vooral lichter gemaakt en daar kwam ik ontspannen vandaan.
Vroeger moest ik er niet aan denken dat iemand mij zou masseren. Toch wist ik dat het nodig was meer uit mijn hoofd te gaan en te gaan voelen. Bij Ivonne kon ik de spanning prima loslaten en me overgeven aan dat wat er was. Het voelde zo vertrouwd dat ik alles los kon laten. Weg emotionele ballast!
Ik voel meer wat ik nodig heb en baseer mijn keuzes nu meer op mijn gevoel. Ik ben me nu veel bewuster van patronen en luister veel beter naar mijn lijf en mijn gevoel ipv voldoen aan wat ik denk dat anderen van mij verwachten.
In de laatste happinez staat; rebalancing hielp mij steeds meer te gaan staan voor wie ik ben. En dat is precies wat het voor mij heeft gedaan. Ik kan en durf nu oprecht voor mezelf te kiezen vanuit mijn gevoel. Bedankt, Ivon!

Imme
2 jaar geleden

Na de sessie Rebalancing bij Ivon voelde ik dat ik steeds meer vanuit m´n hoofd in m´n buik zakte. Vóór de sessie kon ik moeilijk contact met mijn buik en zat mijn energie vooral in m´n hoofd of in mijn hart. Het is heel fijn dat ik contact kan maken met m´n buik omdat het meer rust en basis geeft.
Daarnaast voel ik dat ik m´n emoties meer laat stromen. Ik voel ze beter en ze mogen er zijn. Een mooie bijkomstigheid is dat ik nu mooier kan zingen omdat het gebied van m´n keel beter ontspannen blijft.
Als laatste voel ik nu heel duidelijk dat ik goed voor mezelf moet zorgen en natuurlijk weet ik dat ik goed voor mezelf zorgen. Maar ik besef nu dat ik dat tot nu toe gedaan heb vanuit m´n hoofd, de wetenschap (adviezen vanuit het ziekenhuis) en vanuit kracht. Nu voel ik het heel duidelijk in m´n lichaam en vanuit de gevoelens van zachtheid en zorgzaamheid voor mezelf.
Ik ben onder de indruk van de kracht van Rebalancing en vond het heel fijn om deze sessie bij Ivon te doen. Ze creëert een veilige sfeer en voelt goed aan wat ik nodig heb.
Dank je wel, Ivon!

Alice Wiering
2 jaar geleden

Ik ben nu slechts 2 keer bij Ivon geweest en ik voel nu al heel veel veranderingen ontstaan, doordat ik de spanning in mijn lichaam liefdevol onder haar begeleiding leer loslaten. Het voelt dus zeer veilig en vertrouwd aan, wanneer Ivon samen met je mee op reis gaat. Zo kan de heling van binnenuit beginnen, waar ik zelf zo lang naar op zoek ben geweest. Dank je Ivon.

Lidy
2 jaar geleden

Ik ben nu een jaar bij Yvonne en ervaar de behandelingen als zeer heilzaam.
Yvonne zorgt dat je weer goed voor jezelf gaat zorgen.
Ze laat je heel goed ervaren waar je pijn vandaan komt.
Ze is 100% voor mij bezig zo bijzonder om dat te mogen ervaren
Ik ben heel erg blij dat zij op mijn pad gekomen is.
Echt super bedankt Yvonne