Lees hier enkele ervaringen van mensen  met een Rebalancing behandeling bij Ivon Koops, Rebalancing Praktijk Alkmaar

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Imme
3 dagen geleden

Na de sessie Rebalancing bij Ivon voelde ik dat ik steeds meer vanuit m´n hoofd in m´n buik zakte. Vóór de sessie kon ik moeilijk contact met mijn buik en zat mijn energie vooral in m´n hoofd of in mijn hart. Het is heel fijn dat ik contact kan maken met m´n buik omdat het meer rust en basis geeft.
Daarnaast voel ik dat ik m´n emoties meer laat stromen. Ik voel ze beter en ze mogen er zijn. Een mooie bijkomstigheid is dat ik nu mooier kan zingen omdat het gebied van m´n keel beter ontspannen blijft.
Als laatste voel ik nu heel duidelijk dat ik goed voor mezelf moet zorgen en natuurlijk weet ik dat ik goed voor mezelf zorgen. Maar ik besef nu dat ik dat tot nu toe gedaan heb vanuit m´n hoofd, de wetenschap (adviezen vanuit het ziekenhuis) en vanuit kracht. Nu voel ik het heel duidelijk in m´n lichaam en vanuit de gevoelens van zachtheid en zorgzaamheid voor mezelf.
Ik ben onder de indruk van de kracht van Rebalancing en vond het heel fijn om deze sessie bij Ivon te doen. Ze creëert een veilige sfeer en voelt goed aan wat ik nodig heb.
Dank je wel, Ivon!

Alice Wiering
5 maanden geleden

Ik ben nu slechts 2 keer bij Ivon geweest en ik voel nu al heel veel veranderingen ontstaan, doordat ik de spanning in mijn lichaam liefdevol onder haar begeleiding leer loslaten. Het voelt dus zeer veilig en vertrouwd aan, wanneer Ivon samen met je mee op reis gaat. Zo kan de heling van binnenuit beginnen, waar ik zelf zo lang naar op zoek ben geweest. Dank je Ivon.

Lidy
6 maanden geleden

Ik ben nu een jaar bij Yvonne en ervaar de behandelingen als zeer heilzaam.
Yvonne zorgt dat je weer goed voor jezelf gaat zorgen.
Ze laat je heel goed ervaren waar je pijn vandaan komt.
Ze is 100% voor mij bezig zo bijzonder om dat te mogen ervaren
Ik ben heel erg blij dat zij op mijn pad gekomen is.
Echt super bedankt Yvonne