IVON

 

Jarenlang heb ik gewerkt als logopedist in mijn eigen praktijk. Hier heb ik veel te maken gehad met cliënten met stemklachten, hyperventilatie en andere problemen met ademhalen. Telkens weer was ik geïnteresseerd in de klachten achter de stoornis en in het leven van de persoon zelf. Heel vaak kon er een link gelegd worden met hoe cliënten omgingen met bepaalde emoties of gebeurtenissen. Zodoende kon ik cliënten coachen om andere manieren te vinden hiermee om te gaan. Omdat ik dit deel van mijn vak graag wilde uitbreiden, zocht ik naar een opleiding om nog meer tools te hebben en vond de 3-jarige opleiding Rebalancing.

En ja, hier kwam veel voor mij bijeen. Op de eerste plaats mijn eigen ontwikkeling als mens. Al jarenlang voelde ik op sommige momenten diep verdriet van binnen. Het voelde als iets heel groots, maar ik kon er niet bij komen. Tijdens de sessies kwamen diep weggestopte emoties los en kreeg ik inzichten in mijn valkuilen en hoe ik hiermee omging, in de vorm van beelden, soms in kleuren en dan weer in het ervaren van trillingen. Steeds meer kwam ik uit mijn hoofd, durfde ik te voelen, mij te uiten, ging ik steeds meer ruimte en plezier ervaren.

Rebalancing is het beste wat ik mijzelf in mijn leven heb kunnen geven (en nog steeds). Het is nu mijn passie om anderen dit ook te laten ervaren. Zodat ook jij beter in je vel komt te zitten, kracht gaat ervaren, weet wat je wilt en je blijer met jezelf wordt.