IVON

 

Reeds 30 jaar coach ik mensen in mijn eigen praktijk. Mensen, die privé of zakelijk vastlopen. Die last hebben van emotionele problemen en/of "bijkomstige" fysieke klachten, maar ook van hyperventilatie, benauwdheid en stemklachten.

Telkens weer was ik (en ben ik nog steeds) nieuwsgierig naar het verband tussen de fysieke klachten en het leven van de persoon zelf. Heel vaak kon er een link gelegd worden met hoe cliënten omgaan met bepaalde emoties of gebeurtenissen en konden we andere manieren vinden om hiermee om te gaan.

 

In de loop van de jaren heb ik uiteraard meerdere cursussen gevolgd, om nog meer tools tot mijn beschikking te hebben. Zodat ik samen met mijn cliënt nog meer kon onderzoeken en mijn cliënt nog meer vrijheid zou gaan ervaren. En zo kwam ik op een gegeven moment terecht bij de 3-jarige opleiding Rebalancing.

 

En ja, hier viel voor mij alles op zijn plaats. Ten eerste voor mijn eigen persoonlijke  ontwikkeling. Al jarenlang voelde ik als ik op vakantie was diep verdriet. Het voelde als iets heel groots, maar ik kon er niet bij komen. Tijdens de Rebalancing sessies kwamen heel diep weggestopte emoties los, niet alleen verdriet, maar ook boosheid en onveiligheid. Door de aanwezigheid van een Rebalancer voelde ik mij echt veilig om het aan te gaan. Om het ruimte te geven, om het te onderzoeken. Zo kreeg ik inzichten in mijn valkuilen en hoe ik hiermee omging. Die inzichten kwamen in de vorm van beelden, of vanuit een diep weten. Mijn lichaam kon reageren met trillingen, maar ook met ontspanning. Steeds meer kwam ik uit mijn hoofd, durfde ik te voelen, mij te uiten. Ik ging  steeds meer ruimte, zelfvertrouwen en plezier ervaren. 

 

Rebalancing is het beste wat ik mijzelf in mijn leven heb kunnen geven (en nog steeds). Daarom is het nu mijn passie om anderen dit ook te laten ervaren. Zodat ook jij beter in je vel komt te zitten, kracht gaat ervaren, weet wat je wil en je blijer met jezelf wordt.